zondag 30 november 2014

Recycling


Tegenwoordig is het in om materiaal te recycleren.  Mijn grote voorbeeld is het blog "toertjes & pateekes" (de moeite waard om eens een bezoekje te brengen) .  Ik kon natuurlijk niet achterblijven en heb een bezoekje gebracht aan een kringloopwinkel waar ik deze stoffen heb gevonden.   Thuis gekomen en mij achter mijn nieuwe naaimachine gezet om deze kussenovertrekken te maken zonder een rits te gebruiken (maw. met overslag).  Mijn man was tevreden, en ik ook !  Zo interieur een nieuwe frisse toets gegeven.

Nowadays it is a way of living to recycle things.   My role model is the blog "toertjes & pateekes" (worthwile to take a visit at her blog). I couldn't stay behind en made a visit to a second handshop and found this treasures (fabrics).   Once at home I have installed myself behind my new sewingmachine and made several cushion covers without a zipper.  My hubbie was satisfied, and me too !   So I gave my interior a fresh touch.


Groeten, greetz,
Sonja

4 opmerkingen:

Irene zei

Ziet er uit of je in een dure winkel hebt geshopt, chapeau Sonja!!

xx Irene

Ira Huberts zei

Allereerst mijn excuses dat ik de afgelopen week niet bij je langs kon komen, maar terwijl we hier midden in de verbouwing zitten, moesten we plotseling naar het buitenland om enkele leveranciers te bezoeken (geweldige timing hè? Ja, ik weet het ;-) En toen kwamen we vanmorgen vroeg thuis (lagen om 4 uur in ons bedje), bleek de verwarming het niet te doen, hellup! Niet lekker, jezelf wassen met ijskoud water kan ik je zeggen! Maar gelukkig had de storingsmonteur dienst en zitten we er inmiddels weer behaaglijk bij! Sorry sorry dat ik je laatste creaties niet heb kunnen zien, maar ik vind het wel weer heel erg leuk om weer bij te langs te komen om ze te bewonderen, want wat is het altijd weer een genot om ze te zien! Bedankt voor al dit moois Sonja, je kussens zijn knap gemaakt zeg! Liefs, Ira x
Ira’s Crea Corner

Sonja zei

Bedankt om langs te komen en jullie reactie achter te laten. Ik heb twee grote, lieve, trouwe fans ;o)

Karin zei

Hoi Sonja, hier nog een fan! Je kussens zien er weer piccobello uit, toch leuk als je zo handig bent. Maak je geen kaartjes meer? Supermooie achtergrond op je blog!
Karin x