donderdag 25 september 2014

Portemonnee / wallet

Hallo,
 
Verveel ik jullie nog niet met mijn naaiprojecten ?  Ik heb een vervolg genaaid.  In dezelfde stof als mijn tas (zie vorig bericht) een portemonnee gemaakt met enkele zakjes voor kaarten (links) en rechts een vak met rits om kleingeld in te bewaren.  Achter is nog een vak voor papier geld.
 
 
Om te eindigen heb ik er nog een drukkno(o)p(en) aan toegevoegd.  Kamsnaps noemt men dit ... In plastiek en in verschillende kleuren verkrijgbaar en te plaatsen met een kamsnaptang.   De tegenhanger van de krokodil bij het plaatsen van eyelets.  Komt er nog een vervolg !  Ik heb nog wel een idee in mijn hoofd zitten dat leeggemaakt moet worden ;o)

Am I not boring you with my sewing projects ?  I have made a sequel.  In the same fabric as my purse (see previous post) I made a wallet with several pockets for cards (left side) and on the right a pocket for small changes with zipper.  Behind is a part for the paper money. 
I have finished the wallet with a popper. 

Creatieve groeten,
Sonja

3 opmerkingen:

Irene zei

Wat ben je goed bezig Sonja, hartstikke knap want als ik iets niet kan is het naaien (uuh klein verstelwerkje/zoompje wel hoor)!!!

xx Irene

Ira Huberts zei

Oef! Ik doe het je niet na Sonja! Ook ik ben van het rechttoe-rechtaan, van de simpele stiksteken, heel mooi gemaakt weer! Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

Margo zei

Hoi Sonja,
wat zijn dit mooie spullen zeg!
Ik had natuurlijk al wel een aantal spulletjes van je gezien maar wat leuk zo'n tas met bijpassende portemonnee. Ook de bruine set is helemaal toppie!
Liefs
Margo