zondag 7 april 2013

Waar ik zoal mee bezig ben, de laatste tijd

Hallo blogvrienden,  
 
Ik leef nog, leven jullie nog? En wat is het lang geleden hè, dat ik nog iets van mij heb laten horen ...  Hier onder zie je een babyquilt waar ik vijftien jaar geleden aan begonnen ben voor mijn zoon Eli.  De blokken met stermotief zijn met de hand genaaid.   Nu, afgelopen maanden heb ik de tussenstroken (sashing) gemaakt met de naaimachine.  Op de vierde foto zie je dat de top af is.  Volgende keer laat ik waarschijnlijk een foto zien van de gehele quilt, want ondertussen is hij gedubbeld en gequilt, en af, oef !
 
Gisteren naar Zeist in NL geweest met zus en blogvriendin(nen).  Na aankoop van Faber Castell potloden en thuiskomst, mij aan het werk gezet en dit is het resultaat.  Nog veel te oefenen vrees ik ! Maar de zin was in ieder geval terug om na lange tijd nog eens een kaart te maken.Hierbij sluit ik af met de toepasselijke woorden als "lente groeten", want iedereen snakt naar de zon heb ik inmiddels begrepen, mij incluis.

hobbygroeten van Sonja

6 opmerkingen:

Karin zei

Hoi Sonja, lang geleden, leuk om nog eens iets van je horen! Je quilt ziet er al prachtig uit, schitterende kleuren! Je kaartje vind ik dan weer heel grappig!
Groetjes

Margo zei

Waaw wat is die quilt tof zeg ! Ale de bovenlaag dus voor zover ik heb begrepen, ik vond het superleuk van je gisteren gezien te hebben en wat ben ik blij dat je weer een kaartje hebt gemaakt ! Superleuk !
Liefs
Margo

Irene zei

Ha die Sonja, welcome back in blogland!!!
Wat een beeldige quilt heb je gemaakt en leuk ook wer een kaartje te zien. Veel plezier met kleuren en idd zou het eindelijk lente worden.dan hou ik pauze en ga buiten genieten ipv freubelen!!!

xx Irene

Ira Huberts zei

Hi Sonja, leuk je weer te zien hier! Meid, wat een werk, je quilt, maar zoooo mooi! En ik vind je kaartje supergeinig en heel mooi ingekleurd! Fijne avond, groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

martina's kaartjes zei

welkom terug ! ik hoop dat die quilt geen babygeschenk was, dat je aan iemand beloofde, want dat is ondertussen een puber geworden hahahaha ! een nieuw baby'tje zoeken dus. een hele klus, niet aan mij besteed, ik doe alleen papier !
toch ook nog een leuk kaartje getoverd !
blij je nog een keertje te horen,
grtjs, martina
x

Ira Huberts zei

Kom even langs om je te bedanken voor je gezellige reactie Sonja! Maak er een fijne avond van, groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.nl