donderdag 11 oktober 2012

een nieuwe weg

Er is er één jarig,

Mijn zusje was gisteren jarig en heb een klein kadootje gemaakt + een bijpassend kaartje.    Het is een etui geworden om zakdoekjes uit te nemen.   Dit werkstuk is onderdeel van mijn nieuwe hobby en voor mij tevens een proefwerkje in recht naaien/knippen ;o).   Mijn nieuw hobby is dus Patchwork/Quilten ... Had deze hobby een vijftien jaar geleden al gestart via een workshop, maar heb dit nooit kunnen afronden wegens te weinig tijd.   Nu, na zovelen jaren later, heb ik terug de draad/naald opgepikt.   Ik heb er zin in !  Laat die stofjes maar komen ...Etui :

 zijdelings aanzicht
 onderkant
boven aanzicht


Nog een fijne avond,
Sonja

9 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

hey sonja, blij te horen dat je weer iets hebt gevonden om je 'in vast te bijten' ! heel erg mooi gemaakt, het kaartje is ook lief ! ik heb niks met naaien, absoluut not, vind het knap wat mensen kunnen !
grtjs, martina
x

mariska zei

Hoi Sonja, wat leuk dat je na zo'n lange tijd weer een oude hobby hebt opgepakt.
En het ziet er schitterend uit.
Erg mooi gemaakt. :D

Liefs Mariska

Irene zei

Of we nu "scrappen" met papier of lapjes stof, het is alebei een super leuke hobby en jouw quiltprojectje ziet er enig uit Sonja, net als de kaart dus jij slaat echt 2 vliegen in 1 klap!!!

Liefs, Irene

Ira Huberts zei

Wat is dat léuk Sonja! Je hebt ook van die prachtige stofjes gebruikt, dan nog een mooi bijpassend kaartje erbij en je hebt een topcadeautje! Groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

Lean de Ruiter zei

Gave kaart en je etui is prachtig geworden gave stofjesssss.
doegggg,lean

jolanda zei

prachtig kaartje en leuk etui

Margo zei

Hoi Sonja,
wat ziet dat er superleuk uit zeg !
Erg leuk kaartje ook !
Ik kijk er naar uit om nog eens af te spreken hoor !
Liefs
Margo

Yvonne van Bruggen zei

Het cadeau ziet er super uit!! Daar zal ze blij mee zijn!!
Groetjes, Yvonne

Nora zei

Snif, snif, zoooo ontroerend mooi vind ik de kaart en zakdoekenetui. Deze komt goed van pas en staat nu heel mooi op mijn werktafel! Nog eens een dikke merci voor het prachtige zelfgemaakte cadeautje en de kaart.
Dikke kus van je zus ;o)
xxx