zaterdag 14 januari 2012

nieuw huisje

Heb een kaartje gemaakt met een stempel van "pepper&friends'' (docraft) die ik in solden bij card'n scrap art in Emblem kocht. Voor de layout ben ik, ter inspiratie bij carly sketches, ten rade gegaan. Papier had ik al eventjes in de (porseleinen) kast liggen, want heb een slechte gewoonte dat ik nieuwe mooie papiertjes niet durf te gebruiken voor mijn kaartjes en als ik ze dan toch eens gebruik zijn ze passé.
Deze kaart doet mee aan : http://sketchesbycarly.blogspot.com sketch 47

Nog een fijne dag,
Sonja

11 opmerkingen:

Ira zei

Wat een geinig kaartje is dit geworden Sonja! En weet je wat het is, degenen die niet scrappen of kaarten maken weten toch niet of het om een oude of nieuwe papierlijn gaat ;-) Het is meer dat je het zelf weet, maar ach, zolang je het papier nog mooi vindt is het toch goed? Je kaart is in elk geval lekker vrolijk! Groetjes, Ira

corry'kaart zei

hoi sonja
wat heb je een leuke en lieve verhuiskaart gemaakt!
en wat papier betreft ik pak wat ik heb liggen en dat is erg veel dus eerst op voor ik nieuwe gaat kopen<hi,hi
groetjes van corry

Christine zei

Heel leuk gedaan weer! Wat dat papier betreft, ben ik ook zo'n beetje! (stom toch hé?)
Liefs
Christine

Irene zei

Een heel leuk verhuiskaartje Sonja en enig papier!!!! Ik gebruik oud en nieuw dwars door elkaar maar heb me nu even voorgenomen niets nieuws meer te kopen want er ligt nog zo veel waar nog geen schaar bij in de buurt is geweest! Echt niet meer normaal hoe opgewonden we kunnen worden van nieuw papier dus ik kijk even niet meer!!!!!

Liefs, Irene

Jolanda Cuper zei

Ik herken jou probleem daar heb ik ook altijd last van dat ik het zonde vind om dat mooie papier te gebruiken!
Maar je kaart is niet passé hoor! Ik vind het een super kaart en dit papier blijft mooi!
Gezellig dat je meedoet met EKEF!
Groetjes Jolanda.

Wendy ten Hove zei

Hi Sonja,

Wat een leuke stempel is dit voor een verhuisd kaart, erg leuk gedaan! Papier is toch nooit passé? Vind ik tenminste, hoor, gewoon gebruiken als je het leuk vindt en waar het bij past, dan is het toch altijd goed?! Deze is in elk geval super!

Groetjes, Wendy

Kristine zei

aww.... soo ADORABLE!! Love your cute image and pretty papers and all. Thanks for playing at SKETCHES BY CARLY this week *Ü*

Kris n' Carly
SBC Design Team

jaimie zei

Hallo Sonja,

Plezant kaartje !

en dat papier herkenbaar, enkel ik heb ooit eens zoveel, Basic Grey dan vooral, papier in huis gehaald, dat ik wel even verder kan :-) Maar toch blijft er héél soms dan, toch nog eens een nieuw blokje aan mijn hand plakken hoor :-))

Groetjes, Jaimie

Nora zei

Ze is heel mooi geworden! En je blogbanner is ook knap geworden mijn complimenten aan de grote jonge IT-er bij jou in huis ;o)
Liefs,
xxx

Margo zei

Wat een superleuk kaartje en de verkleedpartij hieronder is ook erg leuk !
Je blogje ziet er super uit !
Liefs
Margo

Linda zei

Wat een schattig kaartje Sonja! En wat een ontzettend lief stempeltje! Heel mooi gemaakt. Bedankt nog voor je reactie op mijn kalender. Je vroeg hoe het zat met de cijfers? Die zitten gewoon op de blokjes geplakt.
Groetjes, Linda.