zondag 22 juli 2012

YanaHallo,

Mag ik U voorstellen aan ons vierde kleinkind "Yana".   Voor deze kleine pruts heb ik mijn spulletjes nog eens uit de kast gehaald.  Ja, ik weet het, het was een tijd geleden dat ik nog iets van me heb laten horen ...  Heb een tijdje gesukkeld met een geknelde zenuw met uitstraling naar rechterarm, terug fulltime aan 't werk, dus voor eventjes geen computer, etc... voor mij.

Nog een fijne zonnige zondag,
Sonja

7 opmerkingen:

corry'kaart zei

hoi sonja
van harte gefeliciteerd met je vierde kleinkind en ja als je dit wondertje ziet liggen dat is echt een wereldwonder waar je van ga genieten!!
groetjes van corry

Ira Huberts zei

Oh wat een dotje Sonja, van harte proficiat met Yana, prachtige naam trouwens! Vind je kaartje beeldschoon, helemaal perfect voor zo'n lief klein meisje! Groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.com

jaimie zei

Hallo Sonja,

Proficiat !!
En beterschap aan u .

Groetjes, Jaimie

Irene zei

Dag trotse Oma Sonja, wat een heerlijk bericht is dit!! Van harte gefeliciteerd met de kleine Yana en met je schatige kaartje voor haar!! Goed te lezen dat je weer aan het werk bent, iets minder goed met je arm maar ik ben vooral blij dat er nu toch wel echt een eind aan die donkere tunnel is gekomen!!!

xx Irene

Christine zei

Dag Sonja,
Gefeliciteerd met de geboorte van de kleine Yana! Wat een schatje zeg!! Ja, soms zijn er belangrijkere dingen dan freubelen en bloggen. Je kaartje is prachtig maar ik ben dan ook fan van die beertjes! Hopelijk gaat het snel wat beter met de pijn en we zien je wel weer verschijnen!
Veel liefs
Christine

martina's kaartjes zei

wat een dot ! een heel erg mooi kaartje voor haar ! wens je alvast spoedig herstel, dat je snel weer aan de knutsel kan
grtjs, martina
x

Karin zei

Hartelijk gefeliciteerd met Yana, wat een lieverdje!! Leuk kaartje heb je gemaakt! Nog veel beterschap met je arm.
Groetjes