dinsdag 31 mei 2011

vriendjes van ?

De afbeelding komt uit een klein boekje met allemaal forever beertjes en vriendjes. Als basis heb ik bazzil craft cardstock gebruikt dat bestempeld is met dazzle frost. Voor de rest een rustige layout gekozen ...

groetjes,
Sonja

woensdag 25 mei 2011

LICHTROOS

Deze kaart is ontstaan tijdens een cropnamiddag met de inspraak van Nora (zwarte stippellijn en strasssteentjes), Annie (glimmermist op de bloemen), e.a. Hoe vinden jullie hem ?
Martina heeft steeds een heleboel navolgelingen die ook een lichtroze kaart hebben gemaakt en de deelnemers kan je op haar blog vinden. Vanavond kom ik buurten als tenminste blogger of mijn PC het deftig doet, want gisteren kon ik geen commentaren geven. Ik was anoniem verklaard !

Nog een fijne dag,
Sonja

vrijdag 20 mei 2011

oldies

Sorry, het is me niet gelukt om bij iedereen langs te komen en een reaktie achter te laten bij de lichtblauwe kaart. Kunnen jullie het mij vergeven ? Om het goed te maken wil ik jullie een beestachtige fijne dag wensen ;)

woensdag 18 mei 2011

BABYBLAUW


Heb deze keer een eenvoudig kaartje gemaakt met het papier van Marianne Design ''Eline's baby". Morgen kom ik naar jullie leuke creaties kijken, want vanavond ga ik met mijn zus naar Marco Borsato. De andere deelnemers vind je op het blog van Martina.




Tot morgen,



Sonja

vrijdag 13 mei 2011

Fuzzy Wuzzy mei





De opdracht voor de fuzzy wuzzy challenge in de maand mei is : maak een babykaart met een dier. Voor deze opdracht heb ik mijn stempel van de Action nog eens bovengehaald, die ik nog steeds leuk blijf vinden. Gestempeld op craft cardstock en ingekleurd met gedeeltelijk copics en kleurpotloden (wit voor de ooievaar) om wat meer contrast te geven. Super geslaagd vind ikzelf !

*****
The challenge for Fuzzy Wuzzy for the month May is : make a babycard featuring an animal. For this task I have used my stamp from the Action, which I still like. Stamped upon craft cardstock en coloured in with copics and partly pencils (white for the stork) to give more contrast.


Nog een fijne dag,
Have a nice day,

Sonja

woensdag 11 mei 2011

TERRACOTTA

Dit is mijn terracotta bijdrage van deze week. Alhoewel ik gedacht had, dat het moeilijk ging worden is het al bij al toch meegevallen. De andere deelnemers ga ik vanavond een bezoekje brengen en je vind ze terug bij Martina of onder aan mijn blog.



Nog een fijne dag,
Sonja

maandag 9 mei 2011

mini candy

Dag iedereen,

Ik beloofde enige tijd geleden dat ik een mini candy zou houden om mijn 50 tal volgers te bedanken. Nu is het zover en heb enkele spulletjes bijeen gezocht qua kleurencombinatie, zodat de winnaar bij ontvangst, direct kan starten om een kaartje te maken ;) Om deze candy te winnen wat moet je doen ? Gewoon op dit bericht reageren, want volger zijn jullie al ! Deze candy loopt af op 31 mei, dan maak ik de winnaar bekend.

groetjes en veel succes,
Sonja


vrijdag 6 mei 2011

me to you's

Deze ''me to you'' stempels komen van Elke Verschooten. Zijn ze niet schattig ?
Ik heb beide kaartjes simpel gehouden en gemaakt met Bazzil craft cardstock.
Hier heb ik één van de cadeautjes dezelfde kleuren gegeven als het bolletjes designpapier !
Zo'n simpele uitvoering verricht wonderen met je kaartje...






Bij deze kaart is de achtergrond geembossed. Voor de afwerking een licht gekreukt grijs lint, wat lila/purperen bloempjes in foam en de hartjes van deze bloemen zijn kleine plakstrasssteentjes in bloempjesvorm, tevens ook van Elke haar winkel, en heb ik laten terugkomen in de slinger van de schommel.



Nog een fijne dag van me to you,
Sonja

woensdag 4 mei 2011

4ever friend

Een naproefje van de zwarte kaart is deze. Een 4ever beertje op zich is al een pareltje en vraagt daarom niet veel opsmukwerk op de kaart. Heb hem al direct in de ''black & gold'' stijl gemaakt (is trouwens nieuw op de markt en vind je bij doeading). Alleen heb ik er mijn Black & white papier van Marianne design voor gebruikt.

Nog een gezellige avond,
Sonja

ZWART








Zwart, was een moeilijke kleur en ik weet niet of ik in de opzet geslaagd ben.
Strakjes ga ik een kijkje nemen bij de andere deelnemers. Deze vind je terug bij Martina of onder aan mijn blog.

groetjes,
Sonja