woensdag 27 april 2011

BORDEAUX

Dit is mijn bordeaux bijdrage voor deze week.





gebruikte materialen :
- stempel vintage kinderwagen
- goud embossingpoeder
- versamark inkt
- heating tool
- eyelets
- crop a dile
- kreukellint (homemade by my sister ;)
- bedelhartje '' made with love ''
- vintage papier Action
- splitpennen
- spacers (een freebie van Margo ;)
- papieren bloemen
- lint
- dymo van de jaren stillekes
- distress inkt '' aged mahogany ''
- veiligheidsspeldje
- distresser







Benieuwd wat de anderen met bordeaux uitgespookt hebben ? Ga gerust een kijkje nemen op Martinas blog ... Ik kom alvast vanavond, niet alleen een kijkje nemen, maar ook een berichtje achterlaten.





Nog een fijne dag,
Sonja

woensdag 20 april 2011

LILA

Had nogal weinig tijd om mijn lila kaart te maken, door een trip begin deze week naar Asterix Park. Dus hij is zeer eenvoudig gemaakt (heb ook een beetje geknoeid).
Straks ga ik andere kaarten bewonderen. De deelnemers vind je terug bij Martina.

groetjes,
Sonja



woensdag 13 april 2011

LIMOENGROEN







Limoengroen is een prachtige kleur en vooral vind ik in combinatie met paars. Ik had al eerder een kaartje gemaakt maar was per ongeluk op de leeslijst geraakt. Daarom heb ik deze gemaakt, maar niet helemaal in de kleur, jammer.





Vanavond kom ik een kijkje nemen bij anderen van het kleurenkaartteam. Deze kan je vinden op Martina's blog of onder aan mijn blog.










groetjes,





Sonja

zaterdag 9 april 2011

enkel één exemplaar beschikbaar

Jullie zullen wel denken ... Waar komt ze nu mee af ? Deze olijke vrolijkaard is een tekening van mijn zoon. Hij heeft onlangs een nieuwe passie gevonden, nl. tekenen, en vooral graffiti. Omdat ik mijn appreciatie wilde tonen (vooral omdat alle begin moeilijk is), heb ik gezegd : ''maak zo'n tekening en ik zal hem inkleuren en een kaartje van maken''. Bij deze gezegd ook gedaan. Wat vinden jullie ervan ? Nog een fijne dag, Sonja

woensdag 6 april 2011

GEEL

Dit is mijn gele bijdrage voor het kleurenkaartteam van deze week. De elfde al op een rij. Ik vond het lint maar gewoontjes voor een vintage kaartje en bij gebrek aan een ander passend, heb ik aan de onderkant een lijn aan pareltjes erop genaaid. Het hart is een creatie van mijn cricut. Wil je ook meedoen aan het kleurenkaartteam ! Dat kan alsnog... Ga gerust een kijkje nemen op Martina haar blog. Daar vind je tevens ook andere deelnemers of onder aan mijn blog.
Nog een fijne dag,

Sonja

zondag 3 april 2011

parelmoerlichtroze




Parelmoerlichtroze ! Zou dit de nieuwe kleur kunnen zijn voor het kleurenkaartteam ?



De vogeltjes komen van een scrapbookvel en zijn uitgeponst en nadien bewerkt met glossy accent. Met de cricut heb ik bloempjes gemaakt van lichtroos glanspapier en achter mijn vogeltjes gekleefd. Het achtergrondpapier is denk ik van ... (weerom Action). Het heeft roosjes en ze glanzen nog op de koop toe. En nog een extraatje : het papier geeft een heerlijk rozegeurtje af ! Wat jullie jammer genoeg niet merken. Voor de kader heb ik mijn border- en hoekpons van MS gebruikt, in zijn geheel bewerkt met distress inkt (spun sugar en tattered rose) en daarna met een tekststempel en distress inkt (pumice stone) bestempeld. Verder afgewerkt met parelmoerbloempjes (gekregen van mijn zus). Een sentiment heb ik niet toegevoegd aan mijn kaart. Ik dacht dat het mijn kaart zou doen mislukken en ik vond het ook niet echt nodig.






groetjes,



Sonja